Tasa-arvoinen avioliittolaki, eli Tahdon 2013!

logo_print_fin_tahdon2013-300x300Kristillisdemokraatit, Perussuomalaiset, Kokoomus (-Pelkonen) ja Keskusta torppasivat lakivaliokunnassa tasa-arvoisen avioliittolain etenemisen eduskunnan käsiteltäväksi. On selvää, että eduskuntamme on vanhoillisempi kuin Suomen kansa ja onkin surullista, että osa valiokunnassakin istuneista ehdokkaista vaalikentillä on luvannut toista ja nyt äänestänyt vastoin lupauksiaan. Emme siis pääse selvittämään sitä mitä nykyinen eduskunta aloitteesta olisi keskustellut ja lopulta päättänyt.

Nyt pitääkin sitten laittaa pökköä pesään ja aktivoitua tasa-arvon päivänä 19.3.2013 allekirjoittamaan kansalaisaloite tasa-arvoisen avioliitolain saamisesta eduskunnan käsiteltäväksi. Tämä vaatii sen 50 000 allekirjoitusta ja toivonkin että juuri sinä käyt sen allekirjoittamassa joko sähköisesti www.kansalaisaloite.fi -sivulla tai sitten kadulla/kaupungilla kun keräys virallisesti aloitetaan.

Sitä ennen voit käydä vaikka tykkäämässä facebookissa Tahdon2013 -sivusta ja vaikkapa lukemassa aloitteesta ja sen sisällöstä sivuilta www.tahdon2013.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.