Vaalikampanja on nyt tehty…

20121027-204724.jpgJännää tämä on ollut ja huomenna selviää miten tällekin ope-sedälle vaaleissa käy.

Ensimmäistä kertaa

Hormoner produceras naturligt i små mängder när kroppen bryter ner leucin, en essentiell aminosyra anvandbar referens som du kan få genom att äta proteinmat inklusive mjölk och grekisk yoghurt, sojabönor, nötkött och kyckling.

ehdolla mihinkään tällaiseen ja voin sanoa että ihan hyvillä mielin jään odottamaan tulosta.

Vaalikopeilla oli kiva olla ja vaikka minulla onkin hyvin maltilliset tavoitteet äänten suhteen, voin olla mielestäni tyytyväinen siihen miten saimme koko Vihreiden kamppiksen läpi. Vielä ollaan about kaikki järjissämme ja hyvissä väleissä toistemme kanssa.

Rahaa tällaisessa palaa mainontaan aika paljon. Etenkin lehtimainonta on tolkuttoman kallista joten panostin busseihin. Pieni lehtimainos kerran vai kymmeneen bussin kylkeen oma pärstä kahdeksi viikoksi (samalla rahalla), ei ollut vaikea valinta.

Mieleen jäi myös armoton populismi ja se, että on harmi miten yksi asia (tunneli) menee kaiken muun edelle. Juuri ketään ei tuntunut kiinnostavan koulut ja Tampereen kehittäminen tai vaikka se miten kaikki kaupungin toiminta rahoitetaan. Koska tunneli.

Aurinko paistoi, lunta satoi ja vaalimökillä sähköt toimivat jos toimivat. Flaikkuja meni kaikki 1000 mitä tilasin ja pääsin ekaa kertaa vaalipaneeliin edustamaan puoluettani ja itseäni myös. Toki olin myös järjestämässä Vesilahdelle paikallisille ehdokkaille vaalipaneelia, mutta oma ”eka kerta” jännitti kyllä huomattavan paljon.

Toivon että Tesoma-Kalkku suunta saisi edes yhden ehdokkaan läpi, mutten ala arvuuttelemaan omaa äänimäärää tai mikä on vaalien lopputulos muutenkaan.

Aamulla kun avasin Vihreiden koppia alko jo melkein olla haikea fiilis, tähänhän ehti melkein tottua. Illalla toisaalta sulkiessani muutaman kanssaehdokkaan kanssa kojuamme, alkoi jo väsymys painaa.

Nyt voi levähtää ja katsoa miten tässä käy!

Rauhallista ja jännittävää vaalisunnuntaita kaikille, puoluekannasta riippumatta.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.