Kiitos äänestäjille!

Sopivasti ennen vaaleja 4.4. kotisivut sitten kaatuivat ja olivat offline juuri vaalien alla. Harmittaa suunnattomasti. Mutta tuskinpa sillä oli vaikutusta omaan vaalitulokseeni.

Tein mielestäni hyvin hommia ja tuplasin rahallisen panostuksen, mutta se ei auttanut. Jotain tein oikein, paljon siis tein väärin. Tai ehkä muut vain tekivät asiat todella paljon paremmin. Oli miten oli, tulos jäi reilusti siitä mitä tavoittelin (2x äänisaalis, eli yli 120 ääntä ja varavaltuutetun paikka).

Sain siis tismalleen saman äänimäärän kuin 4 vuotta sitten, eli 62 ääntä. Kiitos kaikille äänestäjille ja tsemppaajille! Puolueena Vihreillä meni valtakunnallisesti ja Tampereella ihan uskomattoman hyvin! +4 (eli 14) valtuutettua Tampereella! Ihan mahtava tulos. 20% kannatus. Uskomatonta! Samoin esim. Nokialla ja Jyväskylässä (sekä Vesilahdella!) tuli älyttömän hienot tulokset.

Tuskin tulen tällä mandaatilla saamaan mitään luottamustehtäviä, sillä muiden ehdokkaiden äänimäärät olivat minua suuremmat ja innokkaita uusia naamoja riittää luottamustehtäviä suorittamaan. Jatkan siis toimintaa taustalla, ruohonjuuritasolla.

Harkinnassa on ensi vuoden Tampereen Vihreiden hallitus, mutta myös tulevat OAJ:n valtuuston vaalit. Pitää miettiä mitä teen. Tarkempi analyysi siitä miten homma meni jäänee hieman myöhempään. Nyt on takki melko tyhjä.

Vaalikampanja oli hieno, joskin oman tekemisen osalta aikaa ei ollut ihan niin paljon kampanjointiin mitä olisin toivonut. Se näkyi. Sähköinen vaikuttaminen ja pitkäjänteinen osallistuminen sekä kirjoittelu esim. aamulehteen jne. ei realisoitunut ääninä. Paikallinen Länsi-Tampereella näkyminen jäi myös pienemmäksi mitä suunnittelimme, joten siltäkin osin ääniä ei juuri kertynyt.

Eli muiden puolesta ja puolueen näkökulmasta vaalit olivat upeat, mutta henkilökohtaisesti pettymys. Fiilis vaalikentillä ollessa oli kuitenkin hyvä, innostunut ja meidän tiimi oli uskomaton.

Nyt olen iloinen, harmitus omasta tuloksesta on väistynyt.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.