Tesoma-trilogia, osa 2: Liikuntaharrastukset paremmin saavutettavaksi

Tesoman alueella sijaitsee runsaasti liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia. Alueella sijaitsee jää- ja uimahalli, useampi palloiluhalli, tanssisaleja, ulkoilureittejä sekä Mustavuoren laskettelukeskus palveluineen. Tämä on yksi Tesoman ja sen lähialueiden vetovoimatekijöistä ja palvelevat niin alueen asukkaita kuin myös tänne muualta harrastamaan tuleville.

Mitä vähemmän harrastajat tarvitsevat (mopo)autoja harrastuksiinsa pääsemiseksi, sen parempi, eikä tätä saavuteta jollei muut vaihtoehdot ole kätevämpiä, halvempia ja mukavampia.

Tesoman aluetta kehittäessä tulisikin parantaa harrastuspaikkojen saavutettavuutta niin kävellen, pyöräillen kuin joukkoliikenteen avulla. 

  • Bussiliikenteessä tulisi varmistaa

    competencia y fuera de competencia. Los informes de investigación clínica indican que estos agentes son ineficaces o carecen de evidencia de webs fiables para comprar esteroides Insupport Weight Management está diseñado para ayudarlo a lograr sus objetivos de control de peso con extractos potentes para quemar calorías,

    hyvät vuorotiheys harrastuskohteisiin.
  • Pyöräväylät tulisivat olla laadukkaita.
  • Kaupunkipyöräjärjestelmä tulisi jatkossa laajentaa myös Tesoman alueelle erityisesti työpaikkakeskittymien, lähijunaseisakkeen ja liikuntaharrastuspaikkojen ympäristöihin.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.