Ehdokkaani eduskuntaan Pirkanmaalla

Puolueeni on Vihreät

Ilmastonmuutosta vastaan taistelu on otettava politiikan teon kärkeen ja kaiken tekemisen reunaehdoiksi. Luonto ja ympäristö tulee olla päätöksenteon keskiössä. Koulutuksen asemaa on parannettava sen kaikella tasolla. Köyhyyden poistamisessa ja tasa-arvoisempaan yhteiskuntaan pääsemisessä on paljon tehtävää. En näe muiden puolueiden ottavan minulle tärkeitä teemoja tosissaan. Teot kaupunginvaltuustossa, eduskunnassa ja EU:ssa ovat tiputtaneet Vasemmiston, SDP:n ja Kokoomuksen pois listoiltani. Lisäksi oman edun tavoittelu ja oman viiteryhmän etujen yksisilmäinen edustaminen eivät vain sovi minulle. Siksi Vihreät. Me yritämme tehdä tästä paikasta paremman seuraavillekin sukupolville, eikä vain miellyttävän ja rikkaamman tilanteen juuri minulle ja kavereilleni.

Ehdokkaani on Oras Tynkkynen (213)

Oras on minun vihreä herättäjäni, esimerkkini ja esimerkillinen henkilö politiikassa. Hänen tapansa tehdä asioita on kunnioitusta herättävän nöyrä mutta tiukka ja asiallinen. Hän haluaa vaikuttaa ja tehdä maailmasta, Suomesta ja Pirkanmaasta paremman paikan kaikille. En osaa sanoa tätä paremmin, mutta Oras on stara.

www.orastynkkynen.fi

Muut suositukset

Vihreä lista Pirkanmaalla on erinomainen. Tuntuu hirveältä rajata pois hyviä tyyppejä joista liki kaikkia 19 voisin äänestää mennen tullen eduskuntaan. Silti kun vain yhden voi valita, valintani kohdistui Orakseen (jälleen kerran). Kuitenkin haluan nostaa vielä erikseen esille muutaman muunkin Vihreän ehdokkaan, jota erityisesti itse voin suositella. Tässä he ovat:

  • 198 – Kokemusta, särmää ja rautaista ammattitaitoa kaippaavalle Satu Hassin valinnalla ei voi mennä pieleen. Olen todella iloinen että hän lähti ehdolle.
  • 199 – Minulla on ollut kunnia työskennellä koulutuksen ja sivistyksen puolesta taisteleva Matti Helimon kanssa OAJ Pirkanmaan puolella ja ääni Matille on vahva ääni kasvatuksen ja koulutuksen tukemiseen!
  • 206 – Olli-Poika Parviainen on kuin Pirkanmaan oma Jyrki Kasvi. Tulevaisuuden ratkaisut, datan käyttö ja toisaalta myös kasvatuksen ja opetuksen puoli ovat hänelle tärkeitä.
  • 209 – Iiris Suomela on sellainen nuori vaikuttaja, jollaisia tarvitsemme maahan lisää. Vastavoima taantumukselle kuvaa hyvin Iiriksen tapaa tehdä asioita.

Tuntuu oikeastaan kauhealta jättää tältä listalta Olga, Juhana, Merve, Perttu, Susanna, Jaakko, Hilu, Piila, Ninni ja kaikki muutkin mahtavat ehdokkaamme, mutta kun piti jotain rajata niin tässä sitä nyt oltiin.

Tällä porukalla on hyvä tavoitella neljää vihreää kansanedustajaa Pirkanmaalta!

Kaikki Pirkanmaan Vihreät ehdokkaat!

www.pirkanmaanvihreat.fi
Pirkanmaan vihreiden numerot eduskuntavaaleissa: 196 – 214

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.