Vaalit lähestyvät…

Eilen lauantaina oli pienen tauon jälkeen taas päivä toreilla Vihreiden vaaliteltalla.

Keli on talvinen ja satoi lunta/räntää eikä keskustorilla ollut ketään muuta puoluetta vaalityötä tekemässä. Vasemmistoliitto oli kuulemma kuninkaankadulla ja Kokoomus (sisätiloissa) Koskikeskuksessa.

Saimme jaettua ihan kiitettävästi Vihreä Tampere -lehteä ja meillä oli ainakin päivän osalta hienosti ehdokkaita paikalla, vaikkakin iltapäivästä olisi ollut kiva jos silloin olisi ollut vielä edes yksi ehdokas vastailemassa kysymyksiin, mutta pärjäsimme pienemmällä tiimillä silti ihan hyvin.

Se mikä minua eniten ihmetyttää ihmisissä on joidenkin ihmisten röyhkeys. Teineiltä minä sen käsitänkin jos jossain on tarjolla vaikka karkkia niin tullaan ruinaamaan niitä tai siis ennemminkin kauhaisemaan kourallisen niitä kavereiden kanssa. Mutta aikuiset tekevät tätä ihan yhtä paljon.

Jotenkin en kykene ymmärtämään sellaisia aikuisia jotka tulevat vaikkapa Vihreiden teltalle ja kauhaisevat kourallisen karkkia (joita itse en edes haluaisi tuoda vaaliteltalle, ennemmin lämmintä mehua jne.) ja sitten haistattelevat Vihreille kiitokseksi. Toinen hämmentävä ihmisryhmä on ne, jotka vain tulevat teltalle ja alkavat huutamaan/räyhäämään eivätkä käytännössä kuuntele sanoi heille mitä vain, he vain räyhäävät ja häipyvät.

Voin vain kuvitella miten haasteellista on toimia politiikassa jos joutuu kovettamaan ulkokuorensa ihmisten kusipäisyydelle, pahantahtoisuudelle ja tyhmyydelle. Miten sitä jaksaisi?

Onneksi yllä mainitun kaltaisia räyhääjiä oli vähemmistö ja teltalla tavattiin pääosin hyvätapaisia ihmisiä, joista osa oli eri mieltä Vihreiden kanssa ja osa ei. Toivottavasti he kaikki lähtivät teltalta hyvillä mielin tai jos ei muuta niin lämpimän mehun kanssa.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.