Vuosi 2010 (lyhyesti) ja hieman vuoden 2011 odotuksista

Niin, mitä jäi käteen vuodesta 2010?

Kronologisesti katsoen alkuvuosi taisi mennä töitä ja lautapelivideoita tehdessä. Luokanvalvojana tammikuun loppu meni vanhempien tapaamisissa joten työpäivät taisivat olla pitkiä ja vanne hieman kiristi päätä. Elisa Viihde (kaapelimodeemi) näytti ketuttavan jo tuolloin aika pahasti, joten vuodessa ei ole hirveästi edistytty siltä osin. H.R. Gigerin näyttely Tampereella oli häiriintynyt mutta mielenkiintoinen.

OAJ-säädöt ja työahdistus kasvoivat kesän lähestyessä mutta onneksi toukokuussa 1v alla hurissut Honda Jazz oli toiminut (rikkoutunutta etulasia) lukuunottamatta

Testosteroni edeltää ja auttaa myös stimuloimaan typpioksidituotantoa lisäämään pumppujen 5. Zie myös steroiden v Door PCT te gebruiken, kan uw lichaam laag testosteron en leverschade blijven ervaren, oxandrolon om te snijden.

hyvin. Toukokuussa tuli sitten käytyä huutamassa eduskuntatalon edessä ydinvoimalle ”pöö”, mutta eipä se ikävä kyllä auttanut :/

Kesälomalle ampaisimme vaimon ja vanhempieni kanssa heti ekana viikonloppuna sillä lähdimme käymään Tukholmassa ja viihdyimmekin siellä Skansenin kupeessa pari yötä. Kivaa oli ja tuli taas käveltyä ympäri Tukholmaa parin vuoden tarpeiksi. Daniel & Victoria -kuume oli jo melkein turhankin suuri ja onneksi pääsimme siltä hässäkältä karkuun juuri sopivasti kotisuomeen turvaan. Sitten Juhannuksen jälkeen tulikin lähdettyä viikon matkailuautoreissulle Hammerfestin suuntaan anopin ja appiukon kanssa. Sekin oli kivan rento matka, joskin paluumatkan kaksi viimeistä päivää olivat tuskaisen kuumia ja jälkikäteen tajusimme yöpyneemme Paavo Väyrysen Pohjantähti-opiston camping-alueella.

Kesän lopulla hankin sitten uudet prillit ja kouluvuodesta vaikutti tulevan rennompi moneen vuoteen, kiitos vähenevän opetuksen. OAJ-rintamalla oli kiireitä alueyhdistyksen synnyttämisen kanssa ja oman viimeisen pj-osuuteni säätämisessä paikallisyhdistyksen puolella. Kaiken lisäksi kesän aikana tuli myös aktivoitua enemmän Tampereen Vihreiden parissa ja ehkäpä vuosi 2011 eduskuntavaaleineen tulee olemaan se johon OAJ-pyörityksestä vapautuvaa aikaani sitten laitan.

Syksyllä pimeneviä iltoja piristivät Talk like a pirate dayna kavereiden järkkäämät juhlat ja niiden ”arr”-meininki sekä muutenkin kavereiden kanssa heiluminen sekä vihreiden tapahtumat, joissa on ollut kiva käydä kuuntelemassa ja säätämässä. Joulun lähestyessä teknorintamalla lähti mopo käsistä (ja veronpalautukset tililtä) kun talouteen ilmestyi sekä iPhone 4 että iPad… ei silti, kummankaan hakkimista en kadu, sen verran hyviä vehkeitä ovat tähän asti olleet.

Sivuhuomautuksena akvaario on pysynyt hengissä, vaikkakin alkuvuonna riehuneet seeprakalat ovat jo nyt yhtä lukuunottamatta hengettömiä. Tilalle hankitut intiaanisulat ovat tuntuneet viihtyvän ihan hyvin. Kaipa tuonnekin pitäisi harkita hieman lisää sekä neontetroja että inkkarisulkia, parvikaloja kun ovat. Olisi niilläkin enemmän kavereita 🙂

Vuosi 2011?

Vihreiden parissa meinasin koittaa tehdä sen minkä pystyn että saataisiin hyvä tulos eduskuntavaaleissa. Koulun puolella koitan saada pakettiin kouluvuoden ja nauttia siitä että ei ole lv vielä nämä viimeiset kuukaudet. OAJ-rintamalla olen ”enää” rivihallituslainen joten PJ:n ”taakka” siirtyy muualle, mutta jatkan alueyhdistyksen puolella Vesilahden (ja hieman Lempäälänkin) edustajana. Saa nähdä mitä se tuo tullessaan.

Autorintamalla odotan suurella mielenkiinnolla Honda Jazz Hybridin, Opel Amperan ja Nissan Leafin ilmestymistä kauppoihin. Ahdistaa suunnattomasti se, miten verottaja kohtelee sähköautoja ja käytännössä tappaa mahdollisuuden siirtyä vaikkapa Amperaan tai Leafiin kiitos autoverotuksen. Toisaalta täytyy toivoa myös että sähköyhtiöt kuten Fortum ja muut asiaan liittyvät tahot kehittäisivät sähköautojen latauksen infraa Suomessakin. Ehkäpä 2012 olisi sitten aika vaihtaa menopeli sähköisemmäksi, 2011 on vielä ehkä turhan aikaista ja kallista tehdä sitä. Mielenkiintoinen autovuosi on kuitenkin tulossa!

Lautapeliasioista en sitten sanokaan mitään, sillä niistä avauduin tuossa jo aikaisemmin 🙂 Lisää videoita kuitenkin tulossa, sillä tavoittelen video/kk tahtia. Ja tietty haluan jatkaa pelaamista! Se on edelleen harrastus mikä antaa energiaa. Voisihan sitä kyllä ehkä liikkuakin enemmän… 😉

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.