Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen johtokunnan kokous 5.6.2014

Kokouksen esityslista löytyy täältä: 05.06.2014 kokous tai sitten voi hakea kaupungin esityslista/pöytäkirjahaulla: http://ktweb.tampere.fi/ktweb/

Kokouksen VAPEJO:05.06.2014 16:00:00 esityslista:

 §  Liitteet   Otsikko
27 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
28 Pöytäkirjantarkastajien valitseminen
29 Läsnäolo- ja puheoikeuden myöntäminen
30 Ajankohtaiskatsaus
31 1 kpl Varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen toiminnan ja talouden katsaus 4/2014
32 Irjalan ja Makasiinin päiväkotien tontille rakennettavan siirtokelpoisen päiväkodin tarveselvitys
33 3 Keskisen perusopetusalueen kouluverkon kehittäminen
34 Tiedotusaineisto

Esityslistasta mietteitä

Ajankohtaisissa asioissa tulemme kuulemaan ainakin vuoden 2015 taloudesta ja uudesta oppilashuoltolaista (joka tulee voimaan 1.8.2014).

Talouden katsauksessa (pykälä 31) esityslistan voi tiivistää lyhyesti näin: ”Tuotantoalueen ensimmäisen vuosikolmanneksen ylijäämä on vuosisuunnitelman mukainen.”

Irjalan ja Makasiinin päiväkotien tontille rakennettavia siirtokelpoisia päiväkotitiloja aletaan siis rakentaa (pykälä 32). Makasiinin tilat ovat mädät ja sieltä on poistuttava 30.6 mennessä. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin omistava Keskussairaalan päiväkoti on myös mädäntynyt ja sen kunnossapitoa on laiminlyöty joten sieltäkin on pakko siirtää väkeä muualle ja tätä varten rakennetaan siirtokelpoinen viritys Irjalan päiväkodin yhteyteen. Kiitos vaan PSHP tästäkin.

Keskisen perusopetusalueen kouluverkon säätö on aiheuttanut ainakin Hallilan koulun suunnalta huoltajien yhteydenottoja liittyen oppilaiden siirtymisestä 5. luokalle Pohjois-Hervantaan (lukuvuodesta 2016 – 2017 alkaen). Erikseen oli mainittu myös että Koiviston koulun oppilaat siirtyvät Hatanpään koululle 7. luokalle.Tarkemmat muutokset kannattaa lukea esityslistasta, sen verran säätöä oli havaittavissa. Kannattaa muuten lukea ne liitteet jotka ovat tämän pykälän kohdalla. Tämäkin annetaan muuten sitten tiedoksi.

Ja siinäpä se. Tuskin tulee olemaan pitkä kokous, jollei jokin taloudessa ja/tai noissa kouluverkkojutuissa vaikkapa puhututa. Raportoin kyllä kokouksen jälkeen jos jotain ihmeellistä tapahtuu.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.