Jo joutui armas aika ja €€€ suloinen… (2014 edition)

Kesäloma alkoi ja hyvästelin omat ysiluokkalaiseni kesälaitumille ja kohti uusia seikkailuja. Kaikkea hyvää heille ja muillekin peruskoulunsa päättäneille sekä minkä vain päättötodistuksen itselleen napanneille!

Tämä teksti on jatkoa viime vuonna aloittamalleni seurannalle siitä millaisia stipendimääriä koulussani (Vesilahden yläaste) vuosittain kevätjuhlassa oikein jaellaankin.

Kyseinen postaus löytyy täältä: http://www.tuomopekkanen.fi/?p=2246

En toista itseäni mutta jos haluat lukea hieman taustaa asialle, kyseinen teksti kannattaa vilkaista, koska tässä vain päivitän lukemat tämän vuoden osalta kuntoon. Viime vuoden postauksessa myös pohdin tällaisen stipendimäärän jakamisen mielekkyyttä.

Uutena nippelitietona tänä vuonna stipendien jakoon kului 31 minuuttia.

202 oppilaasta n. 35,6 % sai jonkinlaisen stipendin. Jos kaikki stipendiraha (tänä vuonna karvan vajaa 4000 €) jaettaisiin tasan jokaiselle koulun oppilaista, he saisivat käytännössä 19,50 € per oppilas. Nyt keskimääräinen stipendin saanut sai n. 55 € arvoista stipendejä (koska osa nappasi enemmän kuin yhden ja stipendien arvot vaihtelivat 10 € muistitikusta 123 € isompaan rahastipendiin).

Alla päivitetyt kuvat stipendeistä ja käytetty lähdemateriaali:

image

image-2

image-3

2014Stipendit

You may also like...

1 Response

  1. 28.12.2014

    […] Jo joutui armas aika ja €€€ suloinen… (2014 edition) […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.