Terveisiä Riiasta

Täällä sitä ollaan Riiassa, hostellissa ja heti ensimmäisenä piti saada ilmainen wlan toimimaan että pääsee irssaamaan 🙂

Mutta, nyt nukkumaan ja huomenna tutustumaan Riian vanhaan kaupunkiin ja ehkä uudempaankin puoleen! Raportoidaan kuvien kera sitten jossain vaiheessa.

Tiistai:
Kävelemistä, mukulakiviä, Stockmann, Origo, 26. kerroksessa hieno näköala, Lidossa hyvää ja edullista ruokaa, lisää kävelemistä, rautatieaseman tunnelissa todella heikkotasoista cappucinoa ja viineriä (yh) ja sitten irkkubaarissa käväisemään. Seuraavassa paikassa nautitun kanavoileivän (iso) huonointa antia oli kana, mutta nälkä siitä silti lähti. Ihan hyvä maku tästä kaupungista näin ekan kokonaisen päivän jälkeen on jäänyt. Huomenna Zeppelinhallitorille ja miehitysmuseoon!

Keskiviikko:
Lisää kävelemistä, lisää mukulakiviä, Zeppelinhallitori, miehitysmuseo ja yksi iso tiilikirkko. Aamupala oli keskinkertainen jossain konditoriossa, mutta itse ruoka oli ihan jees jossain ihme kissaravintolassa. Illasta sitten Kuubasta Belgian kautta Irlantiin. Itse tosin jäin matkasta pois jo Belgian jälkeen, kun Tiina onnistui telomaan nilkkansa (taas kerran).

Torstai:
Puolella väestä oli hieman vaikea aamu. Tiinalla myös tuo liikkuminen hieman vaikeaa nilkkansa takia. Noh, kohta raahaudutaan aamupalalle, sitten luovutetaan hostellin huone ja suunnistamme rautatieasemalle jossa pistetään laukut hetkiseksi jemmaan. Viiden maissa sitten kohti lentokentää ja sen tax-free -kauppoja 🙂

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.