Tule talvi tule…

Kaikenlaista tässä taas tapahtunut, mutta ei oikeastaan mitään 🙂

Koulussa arki menee omalla painollaan, eikä sieltä oikeastaan muuta kuin että kokeiden korjaaminen on tooooodella ärsyttävää puuhaa. Etenkin jos on paljon esseitä korjattavana. Noh, oma moka kun sellaisia kokeita teen…

Akvaariossa fisuset pyörii edelleen, kierrekoteloiden määrä on tosin liian suuri, ne pirulaiset lisääntyvät aivan törkeän nopeasti. Kaloille pitäisi keksiä uusi herkkuruoka kun pakasteessa olevat muonat alkavat olla jo epäilyttävän näköisiä.

Automaailmassa tärisee kun autovero tipahti vähän kuluttavilla. Voi jos olisi rahaa ja tarvetta ostaa uusi auto niin pienimoottorinen Diesel (esim. Fiat Linea, 18990e) tai vaikka Prius (29900e) voisi olla oikeasti mielenkiintoinen valinta. Hintaero on kyllä silti aika suolainen hybridillä ja pikkudieselillä… 10 000e! Huhhuh!

Yksi kaveri pääsi tuossa taannoin vierailemaan ja tuli kokeiltua Alhambraa lisää, nyt kolminpelinä ja samoin Niagaraa. Molemmat tipahtavat tuon kokemuksen perusteella ”ihan kiva” -kategoriaan. Ehkä Alhambra kestää pelaamista kauemmin kun se on helpommin lähestyttävä peli kuin ehkä hieman kilpailullisempi ja matemaattisempi Niagara. Silti ihan hyviä molemmat ovat.

Mutta, tänään kohti vaimon mummin hautajaisia. Onneksi sentäs maailmaan on syntynyt vauvojakin, ihan meidän lähipiirissämmekin (onnea heille kaikille!)

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.