Monty Python Fluxx

Monty Python Fluxx on yksi ziljoonasta Fluxx -versiosta, jonka teemana on (ylläri pylläri) Monty Python ja etenkin kyseisen huumoriryhmän Holy Grail -elokuva. Toki huumoria revitään klassisesta tv-sarjasta ja hieman Brianin elämä -leffastakin, mutta pääosissa ovat Graalin maljaa havittelevat ritarit ja muu Python -sekoilu kyseisestä leffasta.

Lyhyesti voisi sanoa, että Fluxx on pelinä ihan karmeaa tuurimättöä, mutta minulle Python -fanina tämä oli liki pakko-ostos. Fluxxiin kun sopii kuin nenä päähän Monty Pythonin anarkia ja sekopäisyys. Pelinähän Fluxx on täysin kontrolloimaton sekamelska. Helppo ja hetken hauska, mutta pidemmän päälle todella puuduttava tapaus. Kiva kuorrutus helpottaa hieman tuskaa, mutta ei tätäkään versiota jaksa kovin paljoa pelata, vaikka kuinka Python -fanaatikko olisi.

Videossani on hieman hassu tarkennusongelma, jonka tajusin vasta kuvattuani videon, mutta jonka jätin kuitenkin paikalleen ihan oman ajankäytön rajoitusten takia. Seuraavassa videossa tuo ongelma on jo ratkaistu. Nyt meinaan videoni ovat tästä lähtien FullHD-laadulla 🙂

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.