Hotel Mystery

Hotel Mystery on näyttävän näköinen lautapeli jossa pyritään selvittämään kaksi murhaa tai enemmänkin lavastamaan muita pelaajia murhaajiksi ja poistamaan vihjeitä jotka tekisivät sinusta epäillyn.

Koko homma hoituu rakentamalla pahvisen kerrostalohotellin johon sitten tiputellaan kuutioita ja yritetään kuunnella mihin kerrokseen kuutiot pysähtyvät. Sitten vuorotellen nostellaan eri kerroksia ja katsotaan onnistuiko arvaus vai ei.

Hotel Mystery ei oikein toimi pidemmän päälle. Kuutioiden tiputtelu ja kuuntelu on toki aluksi erikoista ja hauskaakin mutta peli kuin peli tuntuu loppuvan siihen tuskaan että ”eikö tämä jo lopu” kun voittajan voi jo oikeastaan nähdä pitkän aikaa ennen kuin pelin loppuehdoista kumpikaan täyttyy.

Toisaalta juuri sopivassa seurassa (ja harvakseltaan) pelattuna voi Hotel Mystery toimiakin, eikä sen hintakaan nyt ole kovimmasta päästä joten jos erilaisen näyttävä pahvitornihotelli ja kuuloon perustuva kuutiontiputtelu kuulostavat mielenkiintoisilla niin ei muuta kuin kuutioita tiputtelemaan!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.