Matkapäiväkirja, päivä 9

London calling!
Korttien lähetys Pariisista jäi hieman viimetinkaan. Pääsimme manaamaan sitä, ettei hotellin ja Gare Nordin välissä ollut yhtään pientä kauppaa josta olisi saanut kortteja tai postimerkkejä. Vasta Gare Nordilla oli kauppa josta sai molempia. Missä on turistirihkamakauppa kun sitä eniten tarvitsisi?

20110614-055752.jpg

Ensimmäistä kertaa tuli myös tarvetta passille kun siirryimme odottamaan junaa Eurostarin aulaan. Ihan kun lentokentällä. Eurostarilla liikkuessa pitää olla puoli tuntia ennen asemalla ja laukut läpivalaistaan.

Noh, sitten vain odotellaan junaan pääsyä.

20110614-055712.jpg

Kanaalin ali Lontooseen
Lontoon alkutunnelmista päällimmäiseksi jäi siisteys. Pariisi oli likainen kaupunki. Metron kautta liikuttaessa oli ihan eri meininki kun Pariisissa.

Hotellimme lähin pysäkki on St. john’s Wood ja siitä on vielä 5-10 min kävely hotellille ihan Regent’s Parkin yläosan lähelle.

20110614-055736.jpg

Iltaruokaa (päivän ekaa kunnon ruokaa) saa hotellimme pubista vasta kuudesta lähtien joten sitä odottelemme vielä hetken. Pieni kävelyretki odotellessa oli hassu kun ei ole vielä tottunut ”vääränpuoleiseen” liikenteeseen.

Syönnin jälkeen käymme vielä kävelyllä Regent’s Parkin alueella mutta Bulmersin aiheuttamien rakkovaikeuksien takia kaarsimme jo takaisin kohti hotelliamme. Puisto oli täynnä kävelijöitä, hölkkääjiä ja kriketin/jalkapallon/baseballin pelaajia. On se iso puisto. Tällaisella alueella voisi kyllä jopa asua!

20110614-075904.jpg

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.