Matkapäiväkirja, päivä 0

Huomenna se sitten alkaa, lomamatkamme Euroopan poikki… junalla.

Tai siis huomenna mennään toki ”kelluvalla hotellilla” ensin Tukholmaan ja lennämme lopuksi vielä Edinburghista Tampereelle mutta muuten matka hoidetaan junailemalla.

Maanantaina on siis lähtö ja palaamme päivää ennen juhannusta. Reittimme on siis: Tampere – Helsinki – Tukholma – Kööpenhamina – Berliini – St. Georgen – Basel/Zürich/Stuttgart – Pariisi – Lontoo – Salisbury/Stonehenge – Newport/Cardiff – Caernarfron/Snowdonian kansallispuisto – Edinburgh – Tampere.

Suurin osa kaupungeista ovat vain välietappeja, mutta St.Georgenissa ja Pariisissa vietämme pari yötä sekä Lontoossa että Edinburghissa kolme. Kööpenhamina, Berliini ja Newport ovat vain ”ohikulkumatkalla” olevia pysäkkejä.

Tulemme laittamaan kuvia nettiin ja kirjoittamaan jonkinlaista matkapäiväkirjaa matkasta, riippuen hieman miten hyvin pääsemme verkon ääreen ja tekniikka toimii 🙂

Tarkoitus on kuitenkin tutkailla maailman menoa, käydä katsomassa nähtävyyksiä ja ottaa lomailuna reissu joten katsotaan miten tiheästi jaksamme kirjoittaa.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.