Matkapäiväkirja, päivä 13

Caernarfon
Ihan siedettävän aamupalan ja pitkien yöunien jälkeen jätimme surullisen ja sateisen Newportin taaksemme. Ei tule kyllä ikävä.

Neljän tunnin ajelu pohjoiseen päättyy rakenteilla olevan Bangorin rautatieaseman luo, jonka läheltä hyppäsimme paikallisbussiin. Bussi vei meidät aurinkoiseen pikkukaupunkiin nimeltään Caernarfon.

20110618-090357.jpg

Hotellimme on Irlanninmeren rannalla vanhan linnan vieressä, kaupungin muurin kyljessä. Hotellin (tai siis Bed & Breakfastin) emäntä vastaanotti meidät tarjoamalla juomaa, esittelemällä paikat ja pahoittelemalla sitä että emme saaneet varaamaamme merinäköalallista huonetta. Sen sijaan saimme isomman huoneen kylpyammeella, kyynel 🙂 Tämä on ehdottomasti pramein huone missä ollaan yövytty. Tällaista se joskus on, yllätyksiä täynnä.

20110618-090423.jpg

Hetken levon ja huoneen ihmettelyn jälkeen lähdimme kävelemään ja hakemaan ruokapaikkaa, sillä olimme todella nälkäisiä. Ruoan jälkeen huomasimme ettemme kerenneet mennä linnan sisälle, mutta eipä tuo mitään haittaa, kyllä tekemistä on muutenkin.

20110618-090448.jpg

Lopuksi kiertelimme vielä lisää kaupunkia ja palasimme hotellille lillumaan kylpyammeeseen ja käyttämään ekaa kertaa pressopannua kahvin tekemiseen.

20110618-090458.jpg

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.