Matkapäiväkirja, päivä 11

Tower Bridge, Buckingham Palace ja Baker Street
Torstainen kierroksemme alkoi hyvin sateisissa merkeissä joten emme lähteneet ihan niin ajoissa liikkeelle kuin ajattelimme. Jätimme myös Hyde Parkin väistä kelin takia.

Metrolla suhautimme kuitenkin ensin Buckinghamin Palatsille jossa sattuman oikusta satuimme olemaan juuri vahdinvaihdon aikaan. Pakko sanoa, että Tukholmassa tämä tehdään näyttävämmin (tai missasimme jotain oleellista, en tiedä).

20110616-051026.jpg

Tiina yritti katsoa että näkyisikö kuninkaallisia, mutta ne pysyivät piilossa.

Seuraavaksi metroilimme London Dungeonin luo ja ohi kohti Tower Bridgeä ja HMS Belfastia Thamesin rannalla. Komeita olivat molemmat. Sääkin alkoi parantua vähitellen.

20110616-050938.jpg

Ennen brunssitaukoa käväisimme netistä bongaamassani lautapelkaupassa Orcs Nestissä, mutta ei sieltä tarttunut mitään matkaan, kuhan ihmettelimme esim. Carcassonne-noppapeliä. Teimme myös uusintakäynnin Covent Gardenin markettialueella, mutta matkaan ei tarttunut mitään muuta kuin uudet kengänpohjalliset Tiinan kenkiin 🙂

20110616-051038.jpg

Lopulta alkoi pettää kengänpohjallisten lisäksi kunto ja päätimme pitää kahvitauon Baker Streetillä siinä toivossa, että olisimme löytäneet Sherlock Holmes -museon. Sen kohdalla oli kuitenkin vain Sherlock Holmes -hotelli.

Myöhemmin tätä kirjoitettaessa huomasin googlaamalla, että museo oli toisessa suunnassa Baker Streetiä ja olimme käyneet kääntymässä aivan sen vieressä. Noh, ei voi mitään.

Aamupalatarvikkeet ostimme paikallisesta marketista ja palasimme katsomaan kuvia sekä tutkimaan juna-aikatauluja huomista Walesiin siirtymistä varten.

20110616-051048.jpg

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.