Hiihtoloma!

Näin se loma sitten alkoi sukuloinnilla. Maanantaina sitten Fiatin nokka kohti Haminaa ja Helsingin koukkauksen kautta sitten takaisin kotiin loppuviikosta. Whee! Onneksi kotiin ei tullut koulusta kuin kahdet atk-työt ja yksi fysiikan posterikasa jotka pitäisi arvostella 😛

Ja uudesta autosta sen verran että on se sentäs jo lähtenyt Japanista kohti Eurooppaa! Pari viikkoa sitten sininen Jazzimme oli valmistunut ja saanut valmistenumeronkin! Huhtikuussa sen pitäisi sitten olla perillä ja meillä.

Akvaariossa on sellainen hassu tilanne, että vesi vihertää ja ph on tippunut… hmm… levää kasvaa myös hieman tavallista enemmän (ei vielä sitäkään tosin paljoa), mutta pitää tarkkailla tilannetta. Tiputimme ruokailutiheyden neljästä kolmeen, epäilen että on tullut ruokittua ihan liikaa noita fisuja ja vesi ei ole tykännyt siitä. Toisaalta tämän seudun vesi ei ole ollut niiden puhdistusjuttujen takia kaikista parasta viimeaikoina, joten… Seurataan tilannetta ja mietitään edelleen mitä fisuja tuonne ostetaan seuraavaksi.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.