Joululoma!

On hanget valkeat nietokset, kun joulu, joulu on meillä… Tai sitten ei, kun lumesta ei ole tietoakaan. Saisi nyt edes vähän valkoista tulla maahan, ennen kuin vuosi vaihtuu.

Mutta aina ei voi voittaa, edes meidän akvaariossa ei voida ihan täysin hyvin kun se toinen kääpiötöyhtöahvenista oireilee edelleen ja on ihan erakko (eikä syö). Lisäksi yksi neontetroista löytyi tänään kuolleena kellumasta akvaarion pinnalla. Noh, eiköhän tämä tästä taas. Jossain vaiheessa on vain ostettava uusia kasveja kun tuntuu siltä että vain sellainen jäävuorisalaatilta näyttävä matala ”puska” pärjää meidän akvaariossa hyvin.

Ja edelleenkään en ole täysin terve, nokka vuotaa ja olen tosi väsynyt. Näkispä terveen kokonaisen viikon joskus. Tulee siis loma oleelliseen aikaan ja päätös siitä että vietetään joulu kotosalla,

Trenbolon enanthate finns i proteinkällor, inklusive mjölk, rött kött och vissa skaldjur, men det kan också tillverkas syntetiskt och säljs ofta som ett kosttillskott. Det genomsnittliga intaget av Trenbolon enanthate från näringskällor hos människor är ungefär ett gram per dag. Människor tar ofta kop Trenabol- E uppkopplad orala Trenbolon enanthate-tillskott för att öka muskelmassan, minska muskeltrötthet och för att förbättra fysisk eller atletisk prestanda. Studier tyder på att Trenbolon enanthate kan öka prestanda under korta skurar av intensiv träning med en kort maximal ansträngning som sprint eller bänkpressning. Det ger inte uthållighet i aerob träning.

eikä lähdetä mihinkään. Ei tätä muuten jaksaisi…

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.