Netti haltuun! -koulutus, osa 1

Kävin vetämässä n. tunnin kestävän setin nettisivujen hankkimisesta, domaineista ja etenkin wordpress -alustasta. Näkökulma aiheeseen on joko pienen yhdistyksen tai yksittäisen henkilön, eli millaisia on tarjolla ja vähän pohdittiin erilaisten ratkaisumallien mielekkyyttä vs. tekijän tekninen osaaminen.

Kyseessä oli siis pidemmän koulutuskokonaisuuden ensimmäinen osa, jonka tarkoitus on kouluttaa (etenkin vihreitä) järjestöaktiiveja ja tulevia kunnallisvaaliehdokkaita verkon ja netin käytössä.

Minun aiheeni oli siis nettisivujen hankkiminen ja pintaraapaisu wordpress -alustaan.

Seuraava koulutus järjestetään ti 15.3. klo 17.30 alkaen. Paikkana Kehräsaaressa toimisto ja kouluttajana toimii Minna Manninen. Koulutuksen aiheena on ”Kuvat ja videot sekä muu verkon sisältö”. Mistä vapaasti kuvia sivuille ja miten toimivat kuvien ja tekstin kanssa tarvittaessa lähdeviittaukset? Nettietiketti ja tekijänoikeudet. Mukaan pääsee ja lisäinfoa löytyy koulutuksen facebook-tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/1526982327631791/

Muistiinpanot koulutuksesta: Materiaali (Google docs)

Esitys löytyy videoituna Tampereen Vihreiden youtube-kanavalta mutta tapahtumasta tehdyt muistiinpanot löytyvät myös esityksenä verkosta (ks. alla)

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.