Lisää lautapelivideoita tulossa

CarcassonneEli sain tuossa juuri muokattua kolme(!) uutta videota valmiiksi, mutta en vielä laita niitä julkiseksi, sillä mietin vielä missä järjestyksessä niitä laitan julki.

Olen siis kuvannut jo materiaalit kuudesta(!) Carcassonne -lautapelin lisäosasta ja tarkoituksena on vielä kuvata lisää materiaalia itse pääpelin arviointivideota varten. Minulla on jo täysin valmiina lisäosien 1 – 3 videot ja jaksojen 4 – 6 videot on kuvattu mutta niitä ei ole editoitu.

Mietinkin nyt laitanko noi lisäosavideot jo heti julki vaikka jakso/päivä -tekniikalla vai alanko tiputtelemaan niitä vasta itse pääpelivideon jälkeen.

Ehkäpä on järkevintä laittaa ensin pääjehun arvio kehiin ja vasta sitten noi lisärit tyyliin lisäosa/päivä 😛 Siitähän tulee ihan Carcassonne -viikko! Hoh 🙂

You may also like...

2 Responses

  1. kirjurit sanoo:

    Moikka. Kiitos Carcassonne -videoista. Olemme päässeet pelin maailmaan yhden lisäosan verran. Mielenkiinnolla odotamme esim. katapultista tehtyä filmatisointia. Arvioinnistasi sai hyviä vinkkejä tulevaisuuden hankintoja ajatellen. Oletko harkinnut arvioivasi Kivikausi -settiä tai Carcassonne korttipeliä? EIpä muuta.

    Keep up the good work.

  2. Mulla ei ole mitään noista joten vielä tässä vaiheessa jää väliin. Katapultin ostamiseen tartten kyllä vielä paljon rohkaisua meinaan en oikein näin alkuun ainakaan sille lämpene. Kivikautta olen kyllä pelannut mutta en sitä kuten en myöskään tuota korttipeliversiota omista…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.