Kauhia lauantai!

Birth Machine

Eilen tuli sitten todistettua kauheuksia. Ensinnäkin kävimme katsomassa H.R. Gigerin näyttelyä Tampereen taidemuseossa ja sitten pääsin pelaamaan Paths of Gloryn pisimmän skenaarion loppuun yhdellä istumalla.

PoG kestikin sitten näin ensikertalaisilla vaivaiset 14h syömisineen ja voi sitä tuskan määrää. Länsirintamalla ei tapahtunut juuri mitään, Venäjällä Bolsevikit kyllä tekivät vallankaappauksen mutta Brest-Litovskin rauhaa ei koskaan tullut. Jenkit saapuivat riehumaan mutta ei niistäkään paljoa iloa ollut. Italia kaatui mutta Rooma sentään vielä jäi heille ja lähi-idässä brittien valiojoukot musersivat Turkkilaisia minkä kerkesivät.

Mutta koko homman lopputulos oli 11 vp-pisteen tuskainen tasapeli. Kauheaa vääntöä ja mitään ei tapahdu, jotenkin kuvaavaa ensimmäistä maailmansotaa käsittelevälle pelille 🙂

Mutta pelimekaniikka on hyvä, sillä koko ajan on fiilis ”miljoona asiaa pitäisi tehdä mutta ei prkele, pystyn tekemään vain 2-4 kpl”. Tätä lisää, mutta ei kyllä ihan äkkiä yhden illan paukuksi tuota isointa skenaariota… joko kahdessa osassa tai sitten lyhyempi versio.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.