Viikonloppu…

Noin. Nyt on Carcassonne-viikko vihdoin ohi ja pidän paussia videoiden tekemisestä.

Siivoaminen on päällä juuri ja pitäisi mennä laittamaan mattoja lattialle tuulettumasta ja sitten harkita kahvin juomista.

Mutta ensi viikkona on pitkä viikko kun vanhempaintapaamiset alkavat koulupäivän jälkeen. Sellaisen päätöksen tein että oman mielenterveyteni takia aion käyttää jatkossa keskiviikko/torstaipäivät (riippuen kumpi) siihen että oikeasti lähden töistä heti kun työpäivä loppuu ja siirrän kaikki ylimääräiset jutut muille päiville.

Viime kesästä lähtien kun menetin Squad Leader -pelikaverini toiselle paikkakunnalle (sob), löysin Tampereen lautapelikerhon, joka toimii yliopiston tiloissa (pääasiallisesti). Kesällä löysin vielä aikaa siellä käydä pari kertaa, mutta syksyn tultua kouluhommat ovat olleet koulun laajennuksien sun muiden takia ihan tolkuttomia ja kun pelit aina tuppaa alkamaan jo kahden kolmen maissa niin minulta on nuo jäänyt väliin.

Nyt tuntuu että vanne kiristää sen verran paljon päästä että kerran viikossa vakituinen harrastus olisi poikaa.

Mutta yllättäen en pysty tuota aloittamaan ensi viikolla koska silloin on OAJ:n paikallisyhdistyksen kokous… ylläri ylläri. Ehkä ensi viikolla?

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.