Syysloma

Jotenkin tuntuu että kerkiää kirjoittamaan tänne vain lomien aikana 🙂

Oli miten oli niin nyt on loma ja se tulee omaan kouluuni todella tarpeeseen, niin oppilaille kuin opettajillekin. Ainakin itselleni tämä on tärkeä kohta lepuuttaa ajatuksiaan arjesta.

Lähitulevaisuudessa toki siintää uudet kuviot ja esim. lautapelaamaan -tapahtuma johon vaimon kanssa lähdetään pariksi päiväksi hengailemaan ja Helsingin lautapeliympyröitä ihmettelemään, sinne vain muutkin!

Honda on putkuttanut ihan kiitettävästi sen n.70 000 km ilman vikoja *koputtaa puuta* ja keskikulutuskin on omalla ajolla pysynyt sen 5,2 l/100km tasolla mikä on auton EU-keskikulutus. Veho:n vuosihuollot ovat toki aika suolaisia hinnoiltaan mutta niin taitaa olla kaikissa merkkihuolloissa. Noh, niitä tarvitsee kestää enää reippaat puoli vuotta kun auto tulee 3v ikään vuoden 2012 toukokuussa… Ei ihan kerkiä takuuaika umpeutua ajokilometrien takia, sentäs.

Politiikan maailmassa olen _harkinnut_ josko lähtisi ehdolle kunnallisvaaleihin vai en. Sehän ei tietenkään ole kiveen hakattua että edes pääsisin ehdolle vaikka niin haluaisinkin. Toivon ainakin että Tampereen Vihreillä olisi suuri innokas ja pätevä joukko tyyppejä joista valita kova 100 ehdokkaan joukko. Noh, sitä kerkiää vielä miettiä mitä tekee.

Veronpalautuksienkin korjattu versio tuli _vihdoin_ ja pitäisi harkita panostaako uuteen digikameraan (dslr joka osaisi Full-HD -videokuvausta ja jossa olisi reikä ulkoiselle mikrofonille…) vai pistäisikö rahnaa säästöön. Sen verran kesän lomamatka söi varoja ettei oikein ole (ennen veronpalautuksia, siis :P) varaa ostaa mitään ”kivaa”. Onneksi sentään ei tarvitse ihan hurjan tiukilla budjettia pitää ja voi elää ilman suurempia huolia, sekin kun nykypäivänä on jo aika hieno tilanne…

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.