Middle-Earth Quest tuli… ja oli rikki monella tavalla

Joo, nyt se tuli postitse ja kun avasin paketin niin eiköhän ollut jo yksi kulma paketista rikkoutunut siten, että melkein koko sivukulma oli repeytynyt auki. Oli pakattu näemmä pahvilaatikkoon hyvin kepeästi, vain paketin päälle oli laitettu vähän paperia pehmusteeksi. Ei ollut näemmä riittänyt.

Sitten kaupan päälle MEQ näemmä kärsii ekan painoksen huonolaatuisista muovifiguista joista kolme oli mulla rikki. Eli mailia lentämään Fantasy Flight Gamesin suuntaan, kun toi myyjäliike ei osannut siinä auttaa… Hohhoijaa!

Mutta jotain positiivista: http://www.bookdepository.co.uk/ josta pelin tilasin antoi pelistä 30% alennusta ilman yhtään mutinaa joten pelin hinnaksi jäi sitten reilut 37 euroa. Vähän teippiä ja odotellaan korvausfiguja niin eiköhän tuo vielä voitoksi muutu. Ihan vain vinkiksi, että toi peli maksaa kotimaassa karvan alle 80 euroa (fantasiapelit). Että näin tällä kertaa, jäi hyvä mieli kun peli tuli nopeasti ja bookdepositoryn asiakaspalvelu oli nopeaa ja reilua.

Sitten vielä kun pääsisi pelaamaankin peliä…

Ai niin, vanhempaintapaamiset on tältä vuodelta ohi! WOOHOO!

Edit: FFG lupasi lähettää mulle uudet uggelit mutta siinä kestänee hetken. Ja kokeilin jo yhden soolopelin. Vaikutti hyvältä 🙂 Taistelusysteemi on hieno!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.