Joukkoliikennepeli

Pelin kehitysvaihe

Miksi Tampere ja sen joukkoliikenne? Tampere siksi koska täällä on sopivan symmetrinen kaupunkiseutu nykyisine junaratoineen sekä tietenkin se, että täällä on myös jo nyt hyvin toimiva joukkoliikenne jota kehitettäisiin eteenpäin ratikoilla -> aihe on siis ajankohtainenkin (vielä pitkään).

Uusin versio on nyt alpha-vaiheessa, eli rakennan siihen ensimmäisen betaversion kortteja, pelilautaa jne. Säännöistä on pohdittu ensimmäinen viritelmä ja idea on pohjustettu. Nyt vain Prototyyppi valmiiksi ja eteenpäin!

Yhteydenotot peliin liittyen sähköpostitse: tuomo.pekkanen(at)gmail.com

Pelin idea

g10962Olen työstänyt ensimmäisen lauta-/korttipelini (kuntavaalipeli, 2012, ei julkaistu) jälkeen seuraavaa projektia vuoden 2013 alusta lähtien. Tällä kertaa aiheena on Tampereen seudun joukkoliikenne 2-4 pelaajalle.

Pelin ensimmäistä versiota kehitettiin vuoden 2013 loppuun, mutta saatujen palautteiden perusteella päätin jättää pelin hautomaan itseään, kunnes vuoden 2015 alussa otin pelin taas esille ja päätin aloittaa liki puhtaalta pöydältä.

Tarkoituksena olisi tehdä pelistä perhepeli, jonka peliaika pysyisi alle tunnissa (mieluiten lähellä puolta tuntia) ja jossa olisi kohtuu ”europelimäiset” komponentit. Lisäksi tavoitteina on saada pelistä helposti lähestyttävä ja sellaiseksi että pelaajien välillä on interaktiota.

Pelin komponentit

Tulossa

Pelin ohjeet

Joukkoliikennepeli (edellinen kehitysversio, nyt hylätty) – Tampere: Dropbox (.pdf) (Elokuu 2013)

Kuvia pelistä

n/a