Lautapelaamisen ruuhkaviikot

Päätin kirjoittaa lyhyesti useammasta asiasta jotka ovat tapahtuneet tässä kuukauden sisällä.

Ensinnäkin Vuoden peli 2017 -palkinnot on jaettu. Voittajiksi nousivat:
Lastenpeli = Dr. Eureka
Partypeli = Who’s the Dude?
Perhepeli = Agricola Family
Strategiapeli = Jórvik

Tein tästä toki videonkin:

Sitten tapahtui Lautapelamaan 2017. Olin jälleen yksi kolmesta pääjärjestäjästä, eli hoidin vapaaehtoistyövoiman rekrytoinnin ja olin paikan päällä vastuuhenkilönä liki koko tapahtuman ajan.

Käytännössä se tarkoitti sitä, että olin paikalla aamusta iltaan enkä pelannut mitään, yritin vain huolehtia että pelaajilla on kaikki hyvin sekä vapaaehtoistyövoima tietää mitä tehdä sekä saavat syötävää, palkkionsa ja fiilikset on kaikilla hyvät.

Tapahtuma onnistui hyvin. Kerätty palaute on ollut kannustavaa, positiivista ja väkeä oli jälleen hieman enemmän kuin edellisellä kerralla. Ajankohdan muutos aikaan ennen Esseniä (ja pois isänpäiväviikonlopusta) on vaikuttanut positiivisesti.

Kehittämistä tilaisuudessa on tietenkin edelleen paljon ja kun Antti Koskinen jää pois seuraavina vuosina tapahtuman järjestäjän pallilta, on minullakin kova paine jäädä pois tällä tavalla Tamperelaisena (ja tapahtumalle kalliina) työvoimana. Tahtoisin kovin olla kehittämässä Tampereen skeneä, ei pääkaupunkiseudun…

Mutta siis itsellä oli tapahtuman jälkeen väsynyt mutta hyvä fiilis.

Nyt viikonloppuna sitten oli myös Aktiivicon Tuusulassa, johon pääsi lautapeliseuran toiminnassa mukana olevat henkilöt.

Pelasin pe ja la paljon kaikenlaista ja tapahtuma oli taas leppoisa, joskin olin yksin paikalla muiden Tamperelaisten jättäessä tapahtuman tänä vuonna väliin. Ehkä oma fyysinen väsymys ja seuran osittainen vieraus aiheutti sen, etten jaksanut jäädä sunnuntaille enää pelailemaan.

Ehkä olen myös enemmän kasuaalipelaaja, etten oikein tuntenut oloani kotoisaksi 18XX-vääntäjien ja HC-pelaajien keskellä, joilla oli myös pääosin omat porukat ja omat pelit joita vääntää.

Mutta, kuten sanottua, ihan fyysinen väsymys ajoi minut sieltä kotiin lauantai-illasta.

Muutakin tässä tapahtuu, mutta siitä lisää sitten myöhemmin 🙂 Juuri julkaistiin Who’s the Dude? -video ja olen alkanut käsikirjoittaa vuoden 2017 top-100 -videotani, jonka julkaisu ajoittunee näin lokakuuhun. Mutta katsotaan miten sen kanssa käy!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.