Lautakunta-podcast tulille!

On valintojen paikka. Työtehtävien muutoksen takia ”jouduin” pois Pelaajien Valinta -raadista, mutta yhteistyötä lautapelibloggaajien kanssa teki mieli jatkaa jotenkin. Tuli puheeksi jonkin yhteisen proggiksen pistäminen pystyyn ja kuten aikaisemminkin, ei kestänyt kauaa kun meillä oli konsepti kasassa ja puoli tusinaa tyyppiä kehittämässä yhteistä podcastia maailmalle.

Nyt näitä podcasteja on jo nauhoitettu purkkiin neljä kappaletta testimielessä, joskin niitä julkaistaan kahden viikon välein, jotta ehdimme rauhassa pelailla pelejä ja juonia aiheita purkitettavaksi. Seuraava jakso julkaistaan siis maanantaina 16.4, sitten 30.4 ja viimeinen nyt nauhoitettu 14.5.

Homma on ollut mielenkiintoista ja vajaan tunnin turinoita tekee mielellään. Tavoite on käsitellä laajaa skaalaa eri asioita liittyen lautapeleihin, niitä pelaaviin ihmisiin ja peliharrastukseen yleensäkin.

Niin, minun roolini tässä on ainakin aluksi toimia juontajana tai hostina. Näyttäisi siis siltä, että tämä tulee korvaamaan videoarvioiden tekemisen omalta osaltani ainakin jossain määrin. Saatan edelleen tehdä satunnaisia videoita omalle youtube-kanavalleni, mutta pääosin tuotan videoita ja sisältöä työpaikalleni sekä sitten tätä podcastia sekä audio- että videomuodossa.

Ideoita, palautetta ja vastaavaa saa lähettää minulle tai osoitteeseen lautakunta(a)lautapeliopas.fi

Jaksoja voi kuunnella siis erilaisista podcast-palveluista, kuten iTunesista, tilata podcastin rss-syötteen sen majapaikasta, eli soundcloudista tai katsoa/kuunnella sen youtuben kautta. Alla ensimmäinen jakso.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.