Kesäloma!

Se se on. Heinäkuukin tuli jo! Hitto. Noh, jatkettava se on.

Työt lähestyy kun koulun laajennus tuo lisää tietokoneita ja uusi fysiikan luokka vaatii täydentämistä… tietenkin ennen kuin koulut edes alkavat. Saas nähdä miten saan intoa säätää koulujuttuja ennen kouluvuoden alkamista. Tietotekniikan jutut pitänee päivittää taas, mutta miten laajalti, se riippuu mistä roikkuu.

Akvaariopuolella kaikki on ihan ok, vaikkakin kierrekotiloita on taas ziljoona ja levää pikkasen lasissa kun pitäisi ostaa parempi levänputsaaja. Nykyinen raapii lasiin naarmuja ennemmin kuin se tekee mitään hyödyllistä.

Kesäloman aikana pitäisi löytää aikaa myös päivittää aika rankasti jälkeen jäänyt DVD-lista JA korjata toi lautapelipuoli paaaaljon järkevämmän oloiseksi mikä se nyt on. Mutta kaikki aikanaan!

Ai niin, liityin tosiaan tuossa joku aika sitten suomen lautapeliseuran jäseneksi ja sitä kautta tutustuin Tampereen seurapelikerhon toimintaan.

Steroider är en av de mest populära och mest undersökta naturliga tillskott. Tillskott med steroider har regelbundet visat sig öka styrkan, fettfri massa och muskelmorfologi Alpha Pharma steroider med samtidig tung motståndsträning mer än motståndsträning ensam. Steroider kan vara till nytta i andra träningssätt som högintensiva sprints eller uthållighetsträning. Dessa förbättrade resultat kommer att öka prestanda och främja större träningsanpassningar.

Kivaa porukkaa!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.