Iik! Koulu lähestyy!

Niin… koulu alkaa ja en ole vielä yhtään valmis siihen. Olen onnistunut venkoilemaan asian ajattelemista tähän asti, mutta ensi viikolla se on aloitettava. Ai mikä? No tietenkin syyslukukauden sisältöjen läpikäynti.

Fysiikka menee nyt jo vähitellen ihan ilman suurempia mietteitä ja säätöä, sen verran usein on samat asiat tehty, mutta tuo atk on sellainen aine, että sitä pitää kyllä oikeasti joka vuosi miettiä hieman, että mitä siitä muuttaisi.

Lisäksi atk-luokan koneet on tyhjennettävä roskasta, mutta en taida asentaa windowsia uudestaan niihin koska ne muuten toimivat ihan hyvin *koputtaa puuta*.

Ensi vuosi tulee olemaan kyllä mielenkiintoinen jos keväälle alkavaksi luvattu laajennusprojekti vihdoin alkaa. Ensin on hirveästi suunnittelemista (mm. liikuteltava atk-luokka) ja sitten alkaa entistä pahempi tilanahtaus kun luokkia jää remontin alle. Noh, eiköhän noista aina selvitä 🙂

Ai niin, päivitinpä sitten vihdoin tuon leffapuolenkin ajantasalle. Lisäsin sinne pari leffaa, jotka oli jostain syystä päässeet livahtamaan hyllyyn ilman sivulle lisäämistä.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.