Huhtikuuta odotellessa!

Kaikenlaisten kokousten aikaa näemmä tämä maalis-huhtikuun vaihde. Ollut töissä aika kiireistä, ei ole jaksanut edes tänne kirjoitella paljoa. Ei sinänsä mitään ihmeellistä tapahtunut vaalien jälkeen.

Tai noh, eilen juuri löytyi yksi monnisista kuolleena akvaarion pohjalla, selkäevän seutu ihan punaisena (joku murjonut sitä?) Harmi että ne on noin heikkoja noi monniset… Oliskohan partamonni tai ahvenet sitä retuuttaneet? Pitää tarkkailla muita että onko se joku tauti sitten vai ei. Hope not.

Dell Optiplex
Puolivahingossa ostin myös vanhan PIII-prossulla varustetun Dell-merkkisen pienen pöytäkoneet (tai noh, ei tuo enää superpieni ole, mutta hyvin pieni pizzalaatikko enivei). Saas nähdä mitä sillä teen. Varmaan asennan Ubuntun siihen ja myyn eteenpäin tai katson voisko siitä tehdä fileserverin itelle. Siinä on sen verran pieni virtalähdekin, että ei veisi paljoa sähköä…

Niin, ja tulihan sitä sitten hankittua ”puoluekirjakin”, eli liityin vihreään liittoon. Ei mulla taida olla aikomusta mitenkään aktiiviksi lähteä, kunhan haluan tukea hieman lisää omaa puoluettani.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.